Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....

Ούτε χθες είχαμε την απαιτούμενη απαρτία των 2/3 του ΔΣ του Δήμου Κισάμου για να γίνει το "Δια περιφοράς" δημοτικό συμβούλιο. Πάμε για τρίτη και τελευταία σύγκλιση απο την πρόεδρο του Δ.Σ, την επόμενη βδομάδα και ελπίζουμε κάποτε να λήξη όλη αυτή η παρωδία, ειδικά του ποιος είναι ποιος απαραίτητος στο δήμο μας. Δυστυχώς μιας και δεν είναι πολλοί  αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά είναι ΟΛΟΙ απαραίτητοι.. αν βέβαια νομίζουν οτι δεν είναι, καλό είναι να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.. θα βρεθούν αντικαταστάτες.  
Δημιουργούμε θέμα πανελλαδικό, μιας και δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος Δήμος στην Ελλάδα που να μην έχει συνεδριάσει. (έστω κι αν το "Δια περιφοράς" συμβούλιο  δεν είναι το καλύτερο, που είναι όμως νόμιμο) 
Το συμβούλιο πρέπει να γίνει αυτή είναι η γνώμη και των πολιτών- δημοτών, αλλά και πρώην Δημάρχων που έχουν πάρει το blog, χωρίς προϋπολογισμό ο δήμος δεν θα μπορεί να λειτουργήσει και αυτό κάνει κακό σε όλους μας, ακόμα και στην ντόπια οικονομία που πάει κατά διαόλου.
Ας ρίξουμε νερό στο κρασί μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: