Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

1500 ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

Αυτό που έγινε σήμερα στο Λαφονήσι δεν περιγράφεται ... ούτε Αύγουστος να ήταν με 1000-1500 άτομα να συνωστίζονται στην παραλία, αγνοώντας τις σχετικές οδηγίες.
Το θέμα έφτασε και στον Δήμο Κισάμου που αμέσως αποφάσισε οτι η παραλία να κλείσει, όπως και αυτή του Μπάλου και των Φαλασάρνων. 
- Το καλοκαίρι αργεί ακόμα έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε, κάποιοι έχουν πάρει την υπόθεση της πανδημίας σαν διασκέδαση και διακοπές.
Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει..αλλά απο αύριο κάποιοι θα το νοιώσουν και στην τσέπη τους, μετά και το δραματικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. 
Μένουμε σπίτι 
Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: