Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ΣΟΥΛΟΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η ομάδα του δήμου μαζί με τους οδοκαθαριστές που βρίσκεται συνέχεια στον δρόμο χρειάζεται και αυτή τα υλικά προστασία της και καλό είναι η περιφέρεια να δείξει το καλό της πρόσωπο και στην άκρη αυτή της Κρήτης, στέλνοντας τα απαραίτητα. 
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Δήμου, που εκμεταλλευόμενοι την λίγη κίνηση κρύβουν τις ασχήμιες μας..... στην Ηρώων Πολυτεχνείου τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: