Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Επιβεβαιώνεται οτι το πρώτο κρούσμα στα Χανιά είναι απο άνθρωπο που διαμένει στην Κίσαμο 66 χρονων. Ήταν σε καραντίνα αφού είχε γυρίσει απο Αγγλία και τις τελευταίες μέρες ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτό έκανε τις εξετάσεις. 
Παραμένει σε αυστηρή καραντίνα στο σπίτι του. Δυστυχώς η ανησυχία υπάρχει ειδικά απο την στιγμή που ανακοινώθηκε και η περιοχή, πράγμα που μας στοχοποιεί. Το ευχάριστο στην υπόθεση αν υπάρχει είναι οτι θα σφίξουν λίγο τα "κολαράκια μας" τώρα και θα σταματήσουμε τα σούρτα φέρτα άνευ λόγου και αιτίας.
Θα είναι απίθανο να μην έχουμε κρούσμα στα Χανιά, στην Κίσαμο μια στιγμή, απλά τώρα ας κάτσουμε να σκεφτούμε καλύτερα οτι όλα αυτά που μας λένε για την πανδημία είναι αλήθεια. 
Υ.Σ Μια πληροφορία λέει οτι το κρούσμα είναι σε χωριό της Κισάμου ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: