Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ

Βόλτες σε όλους τους χώρους των σχολείων, που δυστυχώς μαζεύονται νέοι παρά τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, κάνει όλο το απόγευμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και υπεύθυνος των χώρων αυτών κ. Γιώργος Χαχλάκης. Προσπαθεί να μιλήσει με τα παιδιά και να τους δώσει να καταλάβουν το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσουν αν δεν υπακούσουν στις εντολές του κράτους. Το είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας οτι τα παιδιά μας δεν μαντρώνονται. 
Θεωρώ οτι με το πρώτο κρούσμα ιού στην πόλη μας και το απεύχομαι θα πάθουμε πατατράκ...με τις τόσες συναθροίσεις νέων που αψηφούν, τους γονείς τους τους παππούδες τους και τις γιαγιάδες τους, μιας και όλοι λίγο πολύ έχουμε άτομα απο τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες μέσα στις οικογένειες μας.
Κάτι ξέχασε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα του και μάλλον πρέπει να πάρει πιο δραστικά μέτρα ειδικά για τους νέους...
Αλήθεια μήπως η αστυνομία πρέπει να κάνει κάτι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: