Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Κινδυνεύει το κλαδί τους δέντρου που καθόμαστε !!!!!!!!!!
Η υποχρέωση όλων των ανθρώπων που κατοικούμε στη Γη, είναι να αποφύγουμε την συνεχιζόμενη ρύπανση και καταστροφή του και κάθε ένας από εμάς να κάμει κάτι που να συνεισφέρει στην αποτροπή της ρύπανσης και της καταστροφής του πλανήτη μας.
Παρά τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα που υπογράφηκε το 2015 οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) συνεχίζουν να αυξάνονται - Θα έχουμε τροπικό κλίμα σε 20 με 30 χρόνια σύμφωνα με τους επιστήμονες, μιας και η Μεσόγειος θερμαίνεται 20% περισσότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη.
Η Microsoft μπορεί να διακόψει την ρύπανση από τα πλαστικά της σκουπίδια των pc κλπ που ανανεώνει κάθε μέρα όλος ο πλανήτης.
Ο συναγερμός πρέπει να κηρυχτεί από σειρήνα που θα σφυρίζει κάθε μέρα σε όλες τις κατοικίες του πλανήτη.
Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη με περισσότερη ρύπανση.
H Monsanto πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ριζικά στην δράση της και να περισταλούν οι τροποποιήσεις των φυτικών και ζωικών προϊόντων.
Δεν υπάρχει αντιστροφή στην καταστροφική ρύπανση του πλανήτη, αν δεν την σηματοδοτήσουν και δεν δώσουν το μαρς οι συγκεντρώσεις κεφαλαίου.
ΙΝ.ΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: