Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ

39 κόμματα ψήφισαν οι Κισαμίτες στις Ευρωεκλογές.. μετά τους 5 μεγάλους (σιγά μην πάθουν τίποτα) ανάμεσα τους το ΠΟΤΑΜΙ που έφαγε τον χτύπο της ζωής του πήρε 333 ψήφους έναντι 1.537 του 2014. Φυσικά είχαμε ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με 328 ψήφους, ΜΕΡΑ 25 με 309 ψ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ με 205 ψ, είχαμε και ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με 121, το ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ με 107, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 83 σε λίγο καιρό ούτε που θα τους θυμόμαστε και φυσικά ο ΨΙΝΑΚΗΣ "τσίμπησε" 65 ψηφαλάκια.
Αξιοπερίεργα
Η Χ.Α πήρε ψήφους σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου...
Στην Γραμβούσα πήρε 31, 44 στον Πλάτανο, 92 στην πόλη, και φυσικά πήρε και στην μαρτυρική Μαλάθυρο, αλλά και στο Έλος 18.
Ο Σώρας με των Ελλήνων Συνέλευσις πήρε αρκετούς στον Πλάτανο 52, αλλά και στο Κεφάλι 15.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Ψινάκη πήραν 19 στην πόλη, 9 στον Πλάτανο, 5 στις Λουσακιές και 4 στο Έλος. 
Η Νέα Δημοκρατία υπερίσχυσε στον Δήμο Κισάμου οριακά και μαζί με τον Αποκόρωνα ήταν οι μπλε στον χάρτη του νομού, στους υπόλοιπους ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Τελικά η αλληλογραφία με τον Ιησού είχε αποτέλεσμα και στην Κίσαμο και ο Βελόπουλος  πήρε 328 ψήφους, ...... σκέφτομαι να το εφαρμόσω την άλλη φορά και να κατέβω και γω και να διαδώσω οτι έχω επιστολές απο τους....Εξωγήινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: