Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΚΑΙ Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ

Mε απόλυτη επιτυχία διεξήχθει χθες 10/6/19 στο Εθνικό στάδιο Χανίων το διεθνές μίτινγκ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2019.
Το στάδιο Χανίων γέμισε από κόσμο επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την σωστή επιλογή των Χανίων για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, ενός κορυφαίου μίτινγκ στίβου στην Ελλάδα, με την παρουσία κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών.
O Αθλητικός Όμιλος Κισάμου συμμετείχε στην μικτή σκυταλοδρομία 8Χ50 μεταξύ των ακαδημιών των σωματείων των Χανίων, με τους: Κυρμπίζο Γιώργο, Έλιον Σιαμπάνι, Ξηρουχάκη Σύλια, Τσατσαρωνάκη Αντώνη, Τσατσαρωνάκη Γιώργο, Βαρουχάκη Ανίκητο, Βαρουχάκη Βίκτωρα, Ευτυχία Κατερουδάκη. Πρόκειται για ένα φιλικό αθλητικό γεγονός για την ανάδειξη των ικανοτήτων των αθλητών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: