Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 34 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Μονομετοχική του Δήμου Κισσάμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας
ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 34 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου.
Οι θέσεις αφορούν απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή απόφοιτους γυμνασίου και λυκείου που δε διαθέτουν κάποιο πτυχίο, υπογράφοντας δίμηνη σύμβαση εργασίας.
Οι ειδικότητες είναι οι ακόλουθες:
ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού για τις ανάγκες του υποκ. Ελαφονησίου , Γραμβούσας και Φαλασάρνων - 4 θέσεις
ΔΕ Εποπτών Φυλάκων για τις ανάγκες του υποκ. Ελαφονησίου και Γραμβούσας - 6 θέσεις
ΔΕ Υπαλλήλων Αναψυκτηρίου ή Μπαρ για τις ανάγκες του υποκ. Ελαφονησίου και Γραμβούσας - 4 θέσεις
Υ.Ε Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων για τις ανάγκες καθαριότητας υποκ. Ελαφονησίου, Γραμβούσας και Φαλασάρνων - 20 θέσεις
Οι υποψήφιοι πρέπει είναι Έλληνες πολίτες και να έχουν ηλικία από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
Υποβολή αιτήσεων - Καταληκτική ημερομηνία
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν: είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: koinofelisdkis@gmail.com, είτε στα γραφεία της επιχείρησης στο Δημαρχείο Κισσάμου, από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.
ΕΔΩ η προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: