Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...

Η σύλληψη έγινε σε γνωστό καφέ της πλατείας Τζανακάκη και την είδε αρκετός κόσμος... Οι δυο νεαροί ήταν υπό στενή παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες και η σύλληψη τους έγινε όταν βρέθηκαν και οι δυο μαζί. Το επίσημο δελτίο της Αστυνομίας αναφέρει..
"Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου μία υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε, σε περιοχή του Δήμου Κισάμου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες την 10. 03.2019 το μεσημέρι αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 6.000 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου."
- Πολλά συγχαρητήρια στους άνδρες του Α.Τ Κισάμου!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: