Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 
Θέματα ημερήσιας Διάταξης Ειδικής συνεδρίασης Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής
Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι η Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 3:45 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά. 
Στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατατέθηκαν εγγράφως, και θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:
1. Πορεία εργασιών κλειστού γηπέδου (Γ. ΑΡΜΕΝΗΣ)
2. Δρόμοι. Ασφαλτοδρόμηση (Γ. ΑΡΜΕΝΗΣ)
Για την απρόσκοπτη εξέλιξη της συνεδρίασης θα τηρηθούν τα κάτωθι:
1. Η/ο υποβάλλουσα/υποβάλλων το θέμα θα παίρνει το λόγο εκθέτοντας το ερώτημα προς τη Δημοτική Αρχή. Η διάρκεια του ερωτήματος δεν μπορεί χρονικά να ξεπερνά τα πέντε (5) λεπτά.
2. Ο Δήμαρχος/αρμόδιος Αντιδήμαρχος/εντεταλμένος σύμβουλος θα απαντά στο ερώτημα.
3. Κάθε εισηγητής έχει τη δυνατότητα δευτερολογίας για τρία (3) λεπτά.
4. Το θέμα θα κλείνεται πάντα από το Δήμαρχο/αρμόδιο Αντιδήμαρχο/εντεταλμένο σύμβουλο που έχει ορισθεί για την απάντηση.
Κίσσαμος 22/4/2024

Όπως βλέπω το εν λόγω συμβούλιο λιγο καιρό θα μας ενοχλεί... αφού φαίνεται καθαρά οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση ούτε απο την αντιπολίτευση ούτε και φυσικά και απο την δημοτική αρχή και το σαμποτάρουν. Εξαλλου η λογοδοσία γινεται για το τι έχει κανει η δημοτική μας αρχή ως και τωρα και όπως φαίνεται δεν έχει κανει και τίποτα, για να λογοδοτήσει, οπότε απαντά σε ερωτήσεις (αυτή η ερώτηση δεν πρόλαβε ο αγαπητός κ. Αρμενης να την καταθέσει στο 1ο συμβούλιο λογοδοσίας οπότε την συμπεριέλαβαν τωρα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: