Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ

Άμεση αποκατάσταση της καθίζησης στο παλιό ΡΕΣΑΛΤΟ απο την δημοτική αρχή μιας και η καθίζηση τελικά ήταν από ένα φρεάτιο παροχέτευσης του βιολογικού. Φυσικά αντί για άσφαλτο μπήκε τσιμέντο.... ταχείας πήξεως. 

Φυσικά κάνω άλλη μια υπενθύμιση προς τον δήμο μας οτι ειναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί την σωστή αποκατάσταση της ασφάλτου όταν πρόκειται για φρεάτια βιολογικού αφού όπως φαίνεται δεν έχει την δυνατότητα να τα κάνει ο ίδιος. Είναι λοιπόν καλύτερο να επιβαρύνεται ο ιδιώτης και να ξεπέφτουν μετά τα έξοδα σύνδεσης απο τους λογαριασμούς, αλλά με την προϋπόθεση οτι θα υπάρχει πλήρη και σωστή αποκατάσταση. Η Κίσαμος έχει καταντήσει μια τρύπα απο την αδιαφορία μας. Είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.
Για να μην έχουμε λοιπόν τσιμέντο.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: