Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΣΤΟ ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

 Ένα αρκετά καλό και δυνατό παιχνίδι έγινε στο Νιο Χωριό ανάμεσα στον Νέο Σαμψών και τον Νέο Κισσαμικό με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3. Αν και βρέθηκε η ομάδα μας να χάνει με 2-0 και 3-1 εντούτοις κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε στο τέλος και να πάρει και τους 3 βαθμούς αν η αντίπαλη ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και όχι όπως συνέβει να βρίσκεται πάντα στα τελευταία λεπτά κάποιος παίκτης της στο χορτάρι προφασιζόμενος τραυματισμό.
Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν στο 45ο λεπτό ο  Λ. Κομπογεννητάκης που μείωσε σε 2-1, ο Μανώλης Παπαδάκης στο 65′ μείωσε σε 3-2 και έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς, για να έρθει το δεύτερο γκολ του Λ. Κομπογεννητάκη στο 75′ για το 3-3. 
Η διαιτησία ήταν άψογη ως και το 75ο λεπτό μετά απο εκεί μάλλον ο διαιτητής ήθελε να κρατήσει την ισοπαλία ..  και παρά τις τόσες διακοπές -έγιναν 3 αλλαγές και ο γιατρός μπήκε πάνω απο 4 φορές έδειξε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Σημαντηράκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Μ. Παπαδάκης, Ζαχαριάδης, Καστανοπουλάκης (55′ Γεωργανάς), Γοναλάκης, Μπερντίος, Σταθάκης (55′ Κ. Παπαδάκης), Λ. Κομπογεννητάκης, Οκερέκε

Δεν υπάρχουν σχόλια: