Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ

Ένας συγχωριανός μας δέχτηκε μηνύματα στο κινητό του και στην εφαρμογή του e-banking για αλλεπάλληλες αγορές μέσα σε 40 λεπτά απο την χρεωστική του κάρτα. Αφού διαπίστωσε οτι πράγματι η κάρτα του δεν υπήρχε στα προσωπικά του αντικείμενα δήλωσε την απώλεια της και ακυρώθηκε. 
Όμως τα φιντάνια που την είχαν αρπάξει και τα φιλοξενούμε προσωρινά στην Κίσαμο -να προσέχετε όσοι αφήνετε τα αυτοκίνητα σας ανοικτά ένα γύρω απο τις τράπεζες, - πρόλαβαν μέσα σε 40 λεπτά να κάνουν 6 διαδοχικές συναλλαγές με την κλεμμένη κάρτα στην διαδρομή από Κίσαμο ως Πλατανιά συνολική αξίας 92 Ε. Στον Πλατανιά προσπάθησαν να κάνουν άλλη μια αλλά η κάρτα ωστόσο είχε ακυρωθεί 
Από το Α.Τ αναζητήθηκε και συλλέχτηκε οπτικό υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας σε όσα καταστήματα έγιναν αγορές με την κλεμμένη κάρτα και δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.. πατέρα και γιό, οι οποίοι χθες τις πρωινές ώρες αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Κισάμου εντός των ορίων αυτοφώρου. Απολογούμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους .
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα πρωτοδίκων Χανίων.

Προσοχή λοιπόν και τα μάτια σας 14...ευτυχώς βέβαια που έχουμε διοικητή που δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν αφήνει και τίποτα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: