Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΜΕ 999£ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

Τις προάλλες ειχα πει ότι το 2025 θα λειτουργήσει το 5άστερο Ikos Kissamos σε έκταση 200 στρεμμάτων που εξαγόρασε στον κόλπο της Κισάμου η γνωστή εταιρεία, με στόχο τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχειακού συγκροτήματος υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts στο νησί. Το νέο Ikos Kissamos θα διαθέτει συνολικά 400 δωμάτια, bungalows και βίλες που θα εκτείνονται σε παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων.
Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο στα αυτιά μας, μιας και έχουμε συνηθίσει να μην πιστεύουμε πολύ σε αυτές τις εξαγγελίες, ειναι αλήθεια και όπως φαίνεται η εταιρεία έχει προγραμματίσει να ανοίξει το καλοκαίρι του 2025 ανοίγοντας απο τώρα τις κρατήσεις για το συγκεκριμένο συγκρότημα. 
Μπείτε εδώ και δείτε οτι όλα μιλούν για το 2025 και αν θέλετε κάνετε μια κράτηση σε ένα δωμάτιο ή βίλα που έχει αρχική τιμή 999 λίρες ανά άτομο.

 Το θέμα βέβαια ειναι αν μέσα σε δυο χρόνια ειμαστε, όχι έτοιμοι να υποδεχτούμε κάτι τέτοιο, αλλά να δώσουμε αυτά που απαιτούνται σαν πολιτεία και δήμος σε μια τέτοια επένδυση. (δρόμους, κόμβους, γέφυρες, νερό, ηλεκτρική ενέργεια και ότι άλλο χρειάζεται). Είμαστε ή θα τρέχουμε απο πίσω απο τα γεγονότα; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: