Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ;

Μόνο αν μεταφερθούν οι γνωστοί ντενεκέδες του ΡΕΣΑΛΤΟ, στην Αγαμέμνωνος υπάρχει προοπτική να φτιαχτούν και εκεί οι λακκούβες της νέας ασφάλτου. 

Πάντως η πληροφορία έστω και ανεπίσημη ειναι οτι έτσι πρέπει να γίνουν όλοι οι κεντρικού δρόμοι της πόλης ώστε .... να μην τρέχουν πολύ ούτε τα μηχανάκια, ούτε τα αυτοκίνητα. Λειτουργούν σαν ανάποδα σαμαράκια... βέβαια απο την Αγαμέμνωνος περνά καθημερινά δυο και τρεις φορές το διπλό λεωφορείο, οπότε καταλαβαίνουμε που θα φτάσουν στο τέλος αυτές οι λακκούβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: