Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ...

Νοσεί απο covid-19 ο δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης, και αυτός*, αλλά εργάζεται απο μακριά και προσπαθεί για το καλό τον δημοτών του... απο κάθε άποψη.
Να το τελευταίο μήνυμα του σήμερα..
-Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Εγώ σε απομόνωση, καλά είναι! 
Όποιος/α έλαβε λογαριασμό ΔΕΗ ή άλλης ΔΕΚΟ με μεγάλη καθυστέρηση λόγω των ΕΛΤΑ παρακαλώ να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα στο messenger. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχω δεχθεί, δεκάδες λογαριασμοί ΔΕΗ έφτασαν στους παραλήπτες τους μετά την ημερομηνία λήξης πληρωμής, με αποκλειστική ευθύνη των ΕΛΤΑ (προφανώς λόγω έλλειψης προσωπικού διανομής), με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση συνέπειας αφού τους εξόφλησαν εκπρόθεσμα. 
Ευχαριστώ.

Υ.Σ* Και οι τρεις δήμαρχοι Μυλωνάκης - Μαλανδράκης - Χαρχαλάκης, με covid!!! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: