Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ "MANASSA ROSE M"

Τέλειωσαν οι εργασίες όπως φαίνεται στο ναυάγιο του Δραπανιά και το εμπόρευμα πλέον οικοδομικά σίδερα βρίσκεται πάνω στον γερανό, περιμένοντας και αυτός με την σειρά του το φορτηγό πλοίο που θα του τα μεταφορτώσει. Ο γερανός απο χθες την Κυριακή το πρωί ειναι στην βόρεια μεριά του λιμένα Καβονησίου.
Από πληροφορίες έγινε γνωστό οτι ελάχιστα σίδερα έχουν μείνει στο ένα αμπάρι του πλοίου αλλά η απομάκρυνση τους ειναι πολύ επικίνδυνη για τους δύτες και έτσι αποφασίστηκε να μην προσπαθήσουν να τα ανασύρουν.
Ζητούμενο ειναι τώρα να δούμε τι θα αποφασίσουν για το ναυάγιο που γραφειοκρατικά μπορεί να πάρει και 3-4 χρόνια εως ότου απομακρυνθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: