Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΣΠΑ 2027-2034

 Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚΡΗΤΗ 2014-2020 μελέτες ωρίμανσης 6 σχολικών κτιρίων συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, προκειμένου για την εν συνεχεία ένταξη των έργων   στο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Και φυσικά λέω για τα νηπιαγωγεία μας.. ο Θεός να τα κάνει.. Καλουδιανών (χθες έμαθα οτι έτρεχαν να αγοράσουν τενεκέδες για να μαζεύουν το νερό) και το νηπιαγωγείο που βρίσκεται στα παλαιωμένα και επικίνδυνα κτήρια της ΙΜΚΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: