Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΜΗΝ "ΤΣΙΜΠΑΤΕ"!!!

Αυτή ειναι η μόνη προειδοποίηση -συμβουλή, που μπορεί να σας δώσει ακόμα και ο ποιο ειδικός. Τα φαινόμενα της απάτης με διάφορες παραλλαγές και ιδίως της απάτης μέσω τηλεφώνου, τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα πολίτες να πέφτουν θύματα των επιτήδειων κακοποιών και να χάνουν τις περιουσίες τους και να αδειάζουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. 
- Δεν υπάρχει δημόσιος υπάλληλος που θα σας πάρει τηλέφωνο για να σας εξυπηρετήσει, μάλιστα προσποιούμενος οτι θα σας δώσει και χρήματα, ... έτσι λοιπόν την πάτησαν και κάμποσοι Καστελιανοί, μάλιστα και κάποιοι νέοι, που έχασαν ουκ ολίγα χρήματα άλλος 10.000ε άλλος 8.000ε και άλλος 5.000ε, και ο Θεός ξέρει και πόσοι θα βρεθούν ακόμα εξαπατημένοι και χαμένοι.
Παρά τις επανειλημμένες εγκλήσεις των ειδικών τα θύματα ειναι πολλά... ευτυχώς βέβαια που εδώ υπάρχει το Α.Τ Κισάμου και δεν αφήνει κανένα .... παραπονούμενο. 
Στα ίχνη λοιπόν των απατεώνων λίγες ώρες μετά και το συμβάν... αλλά κάποτε αν δεν ακούμε τις συστάσεις των ειδικών θα την πατήσουμε άγρια.
Από το τηλέφωνο δεν δίνουμε κανένα στοιχείο... πολλές φορές καλύτερα να μην λέμε και τ όνομα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: