Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

"ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ" ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

 Είναι γνωστός σε όλη την Κρήτη για τον αγώνα του για μια ασφαλή οδήγηση. Είναι γνωστό ακόμα σε όλους οτι δεν σταματά να ζητά καθημερινά σχεδόν τα αυτονόητα .... ακόμα και απο τον πρωθυπουργό, που ήρθε στην Μεγαλόνησο για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου.
Να τι έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
Κάνατε σήμερα τη διαδρομή του ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο. Ξέρω δεν μείνατε ευχαριστημένος. Ίσα- ίσα δυσανασχετήσατε, κουραστήκατε, μπορεί και να φοβηθήκατε!
Και διαπιστώσατε πως ο δρόμος αυτός έχει πεθάνει.
Είμαι βέβαιος πως δεν έχετε μετακινηθεί σε χειρότερο δρόμο στη χώρα μας.
Ξέρω πως κινούνται κάποια πράγματα.
Χρειαζόμαστε την προσοχή σας, την επιμονή σας, το παραπάνω νοιάσιμο σας για να ξεκινήσει σύντομα το έργο. Όχι στα χαρτιά μόνο. Να μπει η πρώτη μπουλντόζα!
Κουραστήκαμε, ταλαιπωρηθήκαμε, ματώσαμε σ' αυτόν τον δρόμο..
Πιστέψτε με. Δεν πάει άλλο!
Γιάννης Λιονάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: