Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ

Τον πρωτοπόρο όλοι θέλουν να τον νικήσουν και περισσότερο άμα πρόκειται για τον Κισσαμικό που στον πρώτο γύρο τους είχε φιλοδωρήσει στο ρελαντί με 5 γκολ. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει σήμερα αλλά η ομάδα άντεξε αν και φάνηκε οτι ήταν πολύ κουρασμένη, με τα 120 λεπτά που έπαιξαν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές πριν 3 μέρες για το κύπελο. Φυσικά  ανεξήγητη και αστοχία των επιθετικών στο 1ο ημίχρονο παρ' ολίγο να μας στοιχίσουν.  
Στα Καθιανά η ΕΘΚ έβαλε δύσκολα στον Νέο Κισσαμικό, όπως θα του βάζουν όλες οι ομάδες απο δω και πέρα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την ομάδα μας που έπαιξε και για 15 λεπτά με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα μας. 
Τα γκολ της ομάδας μας που νίκησε με 3-2, πέτυχαν στο 20′ ο Μπερντίος, στο 70′ Ζαχ. Κομπογεννητάκης, και 76′ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδάκης Κ, ο Λ. Κομπογεννητάκης
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Ζαχαριάδης, Μαν. Παπαδάκης, Σημαντηράκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Γεωργανάς, Γοναλάκης, Λ. Κομπογεννητάκης (79′ Τσίτσα), Οκερέκε (53′ Κ. Παπαδάκης), Καστανοπουλάκης, Μπερντίος (69′ Σταθάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: