Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΞΥΧΝΙΑΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Ας κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε καλό προσωπικό και διοικητή στο Α.Τ Κισάμου και μας βρίσκει αυτά που απο χαζομάρα προσφέρουμε απλόχερα στους απατεώνες. Άλλη μια περίπτωση τηλεφωνικής απάτης εξιχνίασε το Α. Τ Κισάμου, είχαμε γράψει απο προχθές οτι κάποιοι πάλι έπεσαν θύματα των επιτήδιων..

Πως στήθηκε η απάτη. 
- Ο απατεώνας πήρε τηλέφωνο τον παθόντα του συστήθηκε υπάλληλος της τράπεζας Πειραιώς μάλιστα του είπε οτι ειναι υπάλληλος του καταστήματος Κισάμου, και τον ενημέρωσε οτι δικαιούται να λάβει 27.000 Ε αναδρομικά από την σύνταξη του. Όμως για να το λάβει το ποσόν αυτό έπρεπε να εξοφλήσει παλαιότερο χρέος της γυναίκας του στην Εφορεία ύψους 10.000 Ε το οποίο εκκρεμούσε στην αποβιώσασα σύζυγο του. (εδώ βλέπουμε πόσο καλά προετοιμασμένοι ειναι οι απατεώνες, δίνοντας ακόμα και σωστά τα ονόματα των υπαλλήλων της τράπεζας) 
Ο παθών πείσθηκε απο τους ισχυρισμούς του απατεώνα και ακολουθώντας της οδηγίες κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό τη τράπεζας Πειραιώς 5.400 Ε με δυο εμβάσματα. Επίσης κατέβαλλε με τραπεζική επιταγή μέσω ΕΛΤΑ Κισάμου επιπλέον ποσό 3000 Ε.
Αφού κατέβαλε τα παραπάνω ποσά ο παθών πέρασε τις επόμενες μέρες και απο την τράπεζα για να βρει το διευθυντή και να δει που φτάνει η υπόθεση των αναδρομικών που δικαιούται. Φυσικά εκεί κατάλαβε, αφού του εξήγησαν κιόλας, οτι έπεσε θύμα απάτης χάνοντας 8.400Ε.
Από την αστυνομική έρευνα προανάκριση και αξιοποιώντας στοιχεία το Α.Τ Κισάμου βρέθηκαν τα στοιχεία του δράστη. Δυστυχώς ο δράστης όπως προέκυψε απο την έρευνα αυθημερόν είχε σηκώσει μέρος απο τα χρήματα απο κατάστημα της ίδιας τράπεζας στην Νίκαια. Εκδόθηκε σήμα αναζήτησης στις αρμόδιες αρχές της Αττικής για να συλληφθεί. 
Η προανάκριση συνεχίζεται...

Παρά τις συστάσεις του Α.Τ Κισάμου φαίνεται οτι στην Κίσαμο δεν καταλαβαίνουμε και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να μας κλέψουν... μπορεί να τα έχουμε περίσσεμα αλλά να τα τρώνε ...... οι απατεώνες; Τόσα ιδρύματα έχουμε που τα χρειάζονται......  


Δεν υπάρχουν σχόλια: