Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ... ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ....

Σημανδηράκης: Με τη μεγαλύτερη εργολαβία που έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα ο Δήμος Χανίων, ύψους 4.500.000 ευρώ, προχωράμε τις ασφαλτοστρώσεις σε περισσότερα από 60 χιλιόμετρα, στις περιαστικές περιοχές, δηλαδή περίπου μια απόσταση ίση με την απόσταση Χανιά - Ρέθυμνο.  
Ακούμε αυτά που μας λέτε στις καθημερινές μας συναντήσεις στον δρόμο, διαβάζουμε τα μηνύματα σας, βλέπουμε τα προβλήματα και ξέρουμε ότι οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο παραμελημένο ομολογουμένως, οδικό δίκτυο, είναι μια πάγια ανάγκη όλων των κατοίκων των περιαστικών περιοχών.  
ΥΓ: Έχουμε ακόμα δρόμο (και πεζοδρόμια) μπροστά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: