Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ

Στα χνάρια του Αποστόλη και ο Μανώλης ο Ασγουδάκης, ο τερματούρος του παλιού Κισαμικού που για 15 χρόνια,  ίσως και παραπάνω υπερασπιζόταν τα γκολπόστ της ομάδας μας. Τελευταία δεν χάνει παιχνίδι του Νέου Κισαμικού μάλιστα τις περισσότερες φορές καθίζοντας στον πάγκο της ομάδας. Παράπονο του βέβαια που ελάχιστοι ειναι αυτοί που ακολουθούν πλέον την ομάδα και αυτό κατά ομολογία έγινε μετά και την αποχώρηση της ΠΑΕ απο την Κίσαμο για τα Χανιά.
Ευκαιρία σήμερα να πάμε να δούμε την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσει σε νοκ αουτ αγώνα για τον θεσμό του κυπέλου Χανίων την γειτονική Σπάθα που ειναι και σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Στις 2.30 το μεσημέρι πάμε δημοτικό στάδιο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: