Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Οι Δήμοι Πλατανιάς και Κίσαμος αλλά σίγουρα και αλλού φαίνεται οτι έχουν πρόβλημα στην απογραφή αλλιώς δεν εξηγείται κάθε τόσο και μια ανακοίνωση απο τους αρμόδιους. Μάλιστα όπως φαίνεται δεν έχουμε μόνο αρνητές εμβολίων αλλά και αρνητές απογραφής αφού τα σχόλια που συνοδεύουν τις ανακοινώσεις ειναι πολύ ενδιαφέροντα.... 
Βέβαια παρατήρησα την προσέγγιση του ενός δήμου και του άλλου στο θέμα και τελικά κατάλαβα οτι δεν το έχουμε το επικοινωνιακό παιχνίδι.. χάνουμε πολύ στην διατύπωση ακόμα και των πιο απλών πραγμάτων, που μπορεί να απωθεί και κάποιους να κάνουν αυτό που πρέπει.
Γράφει στην σελίδα του ο Δήμος Πλατανιά
- Είναι κρίσιμο για τη θεσμική οντότητα του Δήμου Πλατανιά, αλλά και στο σύνολο των ΟΤΑ, να απογραφούν οι δημότες μας στις Τοπικές τους κοινότητες.
Γράφει και ο Δήμος Κισάμου
- Επισημαίνουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Κισσάμου καθώς το ποσό της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε Δήμος για να χρηματοδοτήσει τις βασικές του δραστηριότητες εξαρτάται από τον αριθμό του μόνιμου πληθυσμού.

Τι θα σκεφτεί όποιος διαβάσει αυτήν την ανακοίνωση του Δήμου μας και τι του Πλατανιά, που λένε ακριβώς τα ίδια;  
- Άντε βρε κοπέλια πηγαίνετε να απογραφτείτε να μην χάσουμε την χρηματοδότηση που θα μας λύσει πολλά απο τα προβλήματα μας. Χάνουμε χρήμα όσο δεν απογραφόμαστε .... όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: