Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ

Αν και έχει ανακοινωθεί ανεπίσημα η απόκτηση του εντούτοις περιμέναμε με αγωνία το δελτίο τύπου του Δήμου μας για το νέο "εργαλείο" που συμπλήρωσε το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας. Αυτή η αρπάγη που έχει ειναι ιδανική για πολλά πράγματα αρκεί βέβαια να υπάρχει και ο κατάλληλος οδηγός ώστε να το χρησιμοποιήσουμε και να μην σκουριάσει ακινητοποιημένο. Βέβαια το ζητούμενο ειναι οτι η Κίσαμος δεν έχει τον χώρο εναπόθεσης μεγάλων άχρηστων αντικειμένων και όλοι ξέρουμε οτι αν δεν αποκτήσει κάθε τόσο και κάποιος θα κάνει παράπονα οτι του τα έβαλαν στο χωράφι του ή οτι το νταμάρι γέμισε. Ας ελπίσουμε οτι αυτό το όχημα ειναι ιδανικό γι' αυτές τις δουλειές.
 - Όσο για την ανταλλαγή απόψεων στο διαδίκτυο σχετικά ποια δημοτική αρχή έκανε τις ενέργειες απόκτησης του γερανού...απλά πρέπει να θυμίσω οτι ο δήμος έχει και πρέπει να έχει συνέχεια... πράγμα που ευχαριστεί άπαντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: