Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Φυσιολογικά θα πρέπει να πέσουμε απο τα σύννεφα όταν ο δήμος τρέχει κάποιο υπάλληλο του στα δικαστήρια, μάλιστα όχι κάποιο τυχαίο υπάλληλο που βρήκε εκεί μέσα απο παλιά, αλλά κάποιον που τον πήρε ο ίδιος και με απευθείας ανάθεση του έδωσε κάποιο πόστο να εργάζεται επειδή τον θεωρούσε απαραίτητο. Κάτι τέτοιο έγινε και στον Δήμο μας, όπως βλέπω στην διαυγεια, και στην συνεδρίαση της οικονομική επιτροπής που αποφασίζει να βρει δικηγόρο για να του κάνει μήνυση.
Η απόφαση της επιτροπής:
Στις 10/2/2022 και 12/2/2022 απέστειλε, σε πλήθος ηλεκτρονικών διευθύνσεων και μάλιστα Υπουργείων και Δημόσιων Υπηρεσιών, ηλεκτρονικές επιστολές οι οποίες έπλητταν την φήμη και την υπόληψη του Δήμου Κισσάμου και την φήμη, την τιμή και υπόληψη των προστηθέντων του Δήμου, των οργάνων και υπαλλήλων αυτού δημιουργώντας υπόνοιες εις βάρος του Δήμου περί δήθεν παραβατικών ενεργειών του.
 Επιβάλλεται να ορίσουμε δικηγόρο για σύνταξη και κατάθεση Έγκλησης κατά του Π. Α. του Ε., ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον του Δήμου και του Δημάρχου λόγω πολυάριθμων ηλεκτρονικών επιστολών που έστειλε σε Υπουργεία και Υπηρεσίες.

Η αλήθεια ειναι οτι αυτές τις επιστολές τις έστειλε και στο blog και πολλές δεν τις κατάλαβα όμως πρέπει να καταλάβουμε πως μέσα σε 10 μήνες αυτός ο άνθρωπος αντί να γίνει συνεργάτης έγινε συκοφάντης κατά δημοτική αρχή. Η δικαιοσύνη σίγουρα θα κάνει την δουλειά της όμως το ερώτημα ειναι απλό...  Ποιος τον πρότεινε και εγγυήθηκε οτι μας κάνει, οτι ειναι αυτός που μας χρειαζόταν για να μας βγάλει απο την στενωπό; Γιατί είπαμε άλλο να τον βρεις εκεί και άλλο να τον προσλάβεις σαν αναγκαίο και απαραίτητο.. Ποιος ειναι αυτός που μας επιβάλει ποιους να πάρουμε... και να τονίσω οτι δεν ειναι η πρώτη φορά υπάρχει και άλλη απομάκρυνση πριν απο ένα χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: