Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΠΗΓΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ

Βέβαια και δεν εικόνα σχολείου αυτή να μην μπορούν οι μαθητές να σταθούν όταν βρέχει και αναγκάζονται να κάθονται στις τάξεις ή αν βγαίνουν έξω να φοράνε κουκούλες και αδιάβροχα... φυσικά για όλα αυτά δεν υπάρχει και κανένας που να φταίει ... και όταν φτιάχνουν κάτι ειναι απλά για κατευνάσουν την κοινή γνώμη, όπως η κατασκευή στο ΕΠΑΛ που δεν ειναι τελικά  στέγαστρο αλλά σκίαστρο. Έτσι όταν γινόμαστε πρωτοσέλιδο τρέχουμε να διορθώσουμε αυτό που δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε εξ αρχής. Δημοτική αρχή, ειδικοί συνεργάτες και φυσικά ο υπεύθυνος απο την Διεύθυνση Τεχνικών έργων Π.Ε. Χανίων πέρασαν την επομένη για να δουν το "έργο". Το είδαν και κατάλαβαν το λάθος ... οπότε υποσχέθηκαν οτι λίαν συντόμως θα έχουν τα παιδιά και στέγαστρο. Φυσικά δεν ειναι μόνο αυτό που βλέπω στα σχόλια στο f/b και στις διάφορες σελίδες... ειναι και αυτό που γράφτηκε για το σχολείο στα Καλουδιανά ...
 - "Κάντε μια βόλτα στο νηπιαγωγείο στα Καλουδιανά που τα νερά μπαίνουν μέσα από την σκέπη και από τα παράθυρα. Τα παιδιά δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι στην αυλή (ξηλώθηκαν τα παλιά από το Σεπτέμβρη για να μπουν καινούργια) και ο υπεύθυνος (γράφει και το όνομα του) μας κοροϊδεύει τώρα 5 μήνες ότι θα τα φτιάξει." 
Μάλιστα ανάρτησαν και σχετικό βίντεο με τους κουβάδες εν παρατάξει.
Η απορία μου όπως και πολλών απο τα μηνύματα που ήρθαν στο blog, αυτά τα ξέρουν οι υπεύθυνοι ή απλά έρχονται στο blog δίχως να τους ενημερώνουμε. 
Τελικά η επιτροπή παιδείας του Δήμου Κισάμου συνεδριάζει ή απλά ειναι για να λέμε οτι υπάρχει και έχουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: