Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Δουλειά να βρίσκουμε να κάνουμε....
Άλλη μια επιχείρηση της αστυνομίας μετά απο επώνυμες καταγγελίες για αδέσποτα πρόβατα στη Φαλάσαρνα, μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες στο ίδιο σημείο που πιάστηκαν και χθες... Μάλλον το χορτάρι ειναι καλό εκεί. Η πορεία των προβάτων γνωστή.. Α.Τ Κισάμου και Αγυά....
  Υ.Σ  Από την αστυνομία έγινε γνωστό οτι τα ζώα δεν φορούν ενώτια (κωδικούς σήμανσης), έτσι ειναι "ορφανά" δηλαδή δεν φαίνεται ποιος είναι ο ιδιοκτήτης τους. Αν λοιπόν δεν εμφανιστεί  ο ιδιοκτήτης τους μέσα σε 10 μέρες (στην Αγυά) τα ζώα θα περιέλθουν στο κράτος και θα βγουν ή σε πλειστηριασμό ή θα δοθούν σε ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: