Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΙΣΧΥΝΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 Υποβολή Αιτήσεων Χορήγησης Ενίσχυσης για ζημιωθείσες  Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις από Θεομηνίες Ιανουαρίου –Δεκεμβρίου 2019
Ο Δήμος Κισσάμου  ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους των οποίων οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις είχαν ζημιωθεί από θεομηνίες (ανεμοστρόβιλοι, κατολισθήσεις, πλημμύρες) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, παγετοί, υπερβολικές βροχοπτώσεις, χαλάζι, χιονοπτώσεις) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος -Δεκέμβριος 2019, όπως προσέλθουν στο δημαρχείο στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.
Πληροφορίες στον ανταποκριτή ΕΛΓΑ του Δήμου Κισσάμου  (Μουντάκης Γιάννης, τηλ. 2822340231).
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: