Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΓΟΛΕΣ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΛΑΜΑΤΑ"

Όπως βλέπετε τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών και δημοτων πήγαν άχρηστα... Πρώτο διάλλειμα μετά απο βροχή στο ΕΠΑΛ Κισάμου και το στέγαστρο που φτιάχτηκε να προφυλάξει τους μαθητές απο βροχή (100 μαθητές που θα χωρούσαν) όχι μόνο δεν προφυλάσσει αλλά στάζουν τα καραβόπανα μιας και η κατασκευή ειναι καλοκαιρινή.
Κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους καλά και φυσικά δεν μιλάμε για τους ξυλουργούς που ότι τους είπαν έκαναν, αλλά για τους υπεύθυνους που νομίζουν οτι κάνουν πέργκολες για τα εξοχικά τους.. Κρίμα βέβαια γιατί δείχνει πόσο επιφανειακά έχουμε πάρει τα έργα στην παιδεία στην Κίσαμο. 
Ο καθένας κάνει οτι του περάσει... και εδώ δυστυχώς περνάνε τα πράγματα των ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα....λες και αυτοί δεν πέρασαν απο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: