Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΤΡΕΙΣ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μία μεγάλη διάκριση για τον αθλητισμό της Κισάμου και την ομάδα της Θύελλας καθώς τρεις αθλητές του Κισαμίτικου σωματείου βρίσκονται στους 10 καλύτερους αθλητές στίβου στην Ελλάδα για το 2021 ανά αγώνισμα και ηλικιακή κατηγορία σύμφωνα με τη λίστα που εξέδωσε το μήνα Φεβρουάριο το τμήμα στατιστικής του ΣΕΓΑΣ. 
Ο Άγγελος Μοδιανάκης ,διεθνής με την Εθνική ομάδα στίβου Κ18 και 4ος Βαλκανιονίκης στο Κράγιεβο της Σερβίας, βρίσκεται να έχει την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην δισκοβολία Κ18 με 52.43μ (Ελλάδα-Κύπρος Κ18,Λεμεσός 21/7/2021), την 6η επίδοση στην δισκοβολία Κ20 με 44.21 μ ( *Βενιζέλεια-Χανιά*Χανιά 30/05/21) και την 8η επίδοση στην σφαιροβολία Κ18 με 44.21μ ( Πανελλήνιοι Κ18 ,Βόλος 10/7/21).
Ο Σταύρος Σημαντηράκης , χρυσός Πανελληνιονίκης στον 5ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου ,κατέχει την 4η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην σφαιροβολία Κ16 με 14.89μ ( Διασυλλογικοί Κ16, Χανιά 16/5/21).
Ο Ορλίντ Τζόκα, φιναλίστ στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχει την 6η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στα 200μ Κ18 με 22.71 ( Διασυλλογικοί Κ18,Χανιά 12/6/21).
Οι μεγάλες επιτυχίες για το τμήμα στίβου της Θύελλας έρχονται ως επιστέγασμα του συγχρόνου επιστημονικού προγραμματισμού της προπόνησης και της συστηματικής δουλειάς  που πραγματοποιείται τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Προπονητές του τμήματος στίβου της Θύελλας είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κώστας Παπακωνσταντίνου και Ελισσαίος Δασκαλάκης και στα τμήματα υποδομής η Νατάσα Ανουσάκη και η Αλεξία Μπαμπουνάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: