Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ο Δημήτρης Βιριράκης εξελέγη νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων μετά τη συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής σήμερα το μεσημέρι στη Σούδα και της εκλογικής διαδικασίας που ακολούθησε.
Επί του συνόλου 8 ψηφισάντων (5 θεσμικοί φορείς και 3 που ορίστηκαν από το Υπουργείο Ναυτιλίας), ο Δημήτρης Βιριράκης έλαβε 5 ψήφους, έναντι 3 του έτερου υποψήφιου Πέτρου Χατζησταύρου.
Ο Δημήτρης Βιριράκης αντικαθιστά στην προεδρία τον Γιάννη Ζερβό, ενώ η θητεία του θα είναι τριετής (έως 5/5/2023, καθώς 5/5/2020 εκδόθηκε το ΦΕΚ για τη συγκεκριμένη διαδικασία).
Ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στη Θεσ/νίκη και έχει μεταπτυχιακό στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος. Υπήρξε αντιπρόεδρος ΔΣ του Νοσοκομείου Χανίων (1989-1994), ενώ εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων (2002-2010) επί δημαρχείας Κυριάκου Βιρβιδάκη Εκείνη την περίοδο ήταν μέλος της δημαρχιακής επιτροπής και Γενικός Δ/ντής της ΔΕΥΑΧ. Είναι επίσης, πολλές φορές, εκλεγμένο μέλος του ΤΕΕ.

Ας ελπίσουμε οτι θα δούμε και μεις εδώ στην Κίσαμο κάτι καλύτερο. Φυσικά να μην ξεχάσω την προσπάθεια που γίνεται για τις τουαλέτες στο Λιμάνι του Καβονησίου και στις πιέσεις του Επιμελητηρίου Χανίων και ειδικά του πρόεδρου του κ. Ροκάκης για νέα έργα σε Λίμνη και Καβονήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: