Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ "ΕΔΕΙΞΕ"

 Δρομάρα έγινε το μονοπάτι που κάποτε υπήρχε κάτω απο την Καμπούρη. Με μηχάνημα και με εντολή του Δήμου, καθαρίστηκε το όριο του μονοπατιού, που ομολογουμένως ήταν δάσος, δίνοντας μια άλλη όψη σε μια περιοχή που ήταν για πολλά χρόνια εγκαταλλελειμένη. 
Το παρών στις εργασίες έδωσε ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Καστελλίου Κισάμου κ. Κουνδουράκης.
Όπως έχω ξαναπεί και μόνο που καθαρίστηκε η περιοχή ήταν κάτι πολύ σπουδαίο... ευχή βέβαια όλων να γίνει η διαδρομή αλλά και να ανοιχτεί η πρόσβαση απο την Βρύση του Μαρή προς την παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: