Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

ΘΑ ΤΟ ....ΠΙΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ!!

Λέω να μαζευτούμε όλοι όσοι το αγαπήσαμε και να δώσουμε ένα χειροκρότημα στον "Τούρκο", που αν όλα πάνε καλά αύριο το μεσημέρι θα σαλπάρει για Τουρκία, απο το λιμάνι της Κισάμου.
2 χρόνια και κάτι μήνες ήταν δεμένο μέσα στο λιμάνι ευτυχώς δεν έκανε το χατήρι αυτών που ήθελαν να βουλιάξει εκεί στην "μύτη" που το έδεσαν...και τελικά θα μας αδειάσει την γωνιά.
Το πλοίο που ξέμεινε απ' όξω από το λιμάνι λόγω μηχανικής βλάβης και ρυμουλκήθηκε για να σωθεί το ουκρανικό πλήρωμα του, είναι Τούρκου πλοιοκτήτη και το διαχειριζόταν μια Φιλιππινέζικη εταιρεία ώσπου να καταλήξει στα χέρια ενός Έλληνα που θα το κάνει παλιοσίδερα.
Άντε στο καλό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: