Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή λοιμοξιολόγων εισηγήθηκε να ανοίξουν οι οργανωμένες πλαζ ενόψει καύσωνα όπου θα μπορέσουν να βρεθούν «συντεταγμένα» και «προστατευμένα» οι πολίτες που θα επιλέξουν αυτήν την έξοδο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το μεσημέρι αναμένεται να ενημερωθούν οι δήμαρχοι των περιοχών που υπάρχουν οργανωμένες παραλίες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν οι διαχειριστές των πλαζ προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια τους λουόμενους.
Εξάλλου το πακέτο προτάσεων προς τους ταξιδιώτες των κρατών - μελών της προκειμένου να άρουν με ασφάλεια τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς τους και να επιτρέψουν την επανεκκίνηση των τουριστικών επιχειρήσεων, μετά το lockdown, παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

- Βέβαια για μας το ερώτημα παρμένει... πότε θα φτιάξουμε τις οργανωμένες παραλίες μας; Πως θα γίνει το στήσιμο στο Λαφονήσι λόγου χάρη ...που ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει αν θα μπουν ή όχι αυτοκίνητα στην Νατούρα! Στο Μπάλο πως θα λειτουργήσει η οργανωμένη παραλία αφού σκέψη είναι, μάλιστα πολιτική, να μην πατεί πόδι στην λιμνοθάλασσα;
Πάντως ότι και να γίνει ... φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους εμάς τους γηγενείς...μιας και θα μπορούμε να χαρούμε τις κοσμοπολίτικες παραλίες της Κισάμου, ελέω Κορωνιού, καλύτερα.....και με πολύ άπλα!!!
Λαφονήσι πριν απο λίγο.... τέτοια εποχή δεν έχει ξαναγίνει να μην έχει ούτε ένα άνθρωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: