Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Κολωνάκια θέλουν όλα τα πεζοδρόμια (δεν έχουμε και πολλά) στην πόλη .. εφόσον δεν υπάρχει αστυνόμευση και φυσικά όταν οι οδηγοί δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.

Όσο και να κορνάρει ο οδηγός του φορτηγού το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο είναι μια χαρά για τον ιδιοκτήτη του.
Φυσικά δεν κουβεντιάζουμε τι θα συμβεί, αν πίσω από το φορτηγό υπάρχει ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό.... κανονικά πρέπει το ασθενοφόρο να πάει απ' αλλού.

Και επιτέλους η δικαιολογία το άφησαν για ένα λεπτό δεν ισχύει ποτέ. Αν ήταν ένα λεπτό ας το άφηνες στην μέση του δρόμου μα κανένας δεν θα σου πει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: