Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Άμεση απάντηση του Δημάρχου στην ανακοίνωση της Επιτροπής της Λιμνοδεξαμενής Πλατάνου, για την αυριανή συνάντηση στον Πλάτανο.
"Η Δημοτική αρχή δεν έπαιξε, ούτε παίζει κρυφτούλι. 
α) Τα έργα τα σχεδιάζουν και τα υλοποιούν αυτοί που έχουν την ευθύνη κάθε φορά και όχι όποιος θέλει να το "παίζει" παράγοντας εκ των υστέρων. 
β) Θα ενθυμείστε ότι δημόσια ενημερώσαμε τους κατοίκους, τους παραγωγούς για την πρόταση μας, μάλιστα παρουσία μελετητών και γεωλόγου. 
γ) Ποτέ δεν εμποδίσαμε κανένα αρμόδιο να προχωρήσει στην όποια υλοποίηση έξι χρόνια τώρα και ούτε θα τον εμποδίσουμε. 
δ) Εμείς σαν δημοτική αρχή συνεχίζουμε αυτά που υποσχεθήκαμε και μετά από σύσκεψη που θα γίνει με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας, του Ο.Α.Κ, του Δήμου, σύμφωνα με το έγγραφο που έχουμε ζητήσει από την Παρασκευή από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη, θα γίνει η τελική ενημέρωση για όλα, στον Πλάτανο.
Τέλος σας θυμίσω ότι και στην Χρυσοσκαλίτισσα αλλού ήταν να γίνει η λιμνοδεξαμενή ...μπήκαν στην μέση οι Τοπάρχες και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε αλλά και τα βιώνουν περισσότεροι οι παραγωγοί τώρα και χρόνια. Μην επαναλάβουμε λοιπόν τα τραγικά λάθη του παρελθόντος και ας εμπιστευτούμε αυτούς που μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι νοιάζονται πραγματικά για τα προβλήματα του Δήμου μας, επιλύοντας τα με υπευθυνότητα.
Με εκτίμηση 
Ο Δήμαρχος Κισάμου 
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: