Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική και συμβολή κίνηση  προσφοράς και αγάπης προέβει ο Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του αποφάσισαν όπως τα έσοδα από εόρτια εκδήλωση του προσωπικού του ΠΒΚ προσφερθούν, ως δωροεπιταγές, σε αναγκεμένους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής. Σε επίσκεψη του στον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο προσέφερε ικανό αριθμό δωροεπιταγών, των 50€ έκαστη των S.M. ΣΥΝΚΑ, σημειώνοντας: «Η Εκκλησία έχει τους μηχανισμούς και γνωρίζει ποιοι συνάνθρωποι μας έχουν πραγματική ανάγκη και χρήζουν στήριξης και βοήθειας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή όπου οι ανάγκες αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται. Η προσφορά αυτή, συνέχισε, είναι εκ μέρους όλων των εργαζομένων του ΠΒΚ προς συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται .........
..από την ανέχεια και στέρηση». Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή, σημειώνοντας πως: «Τέτοιες ευγενείς χειρονομίες και προσφορές αγάπης φανερώνουν πως στους άφωτους και ανάλγητους καιρούς μας υπάρχουν άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και ψυχικά αποθέματα αγάπης που γίνονται αιτία χαράς και ελπίδας προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας που οι συνθήκες της ζωής ανέτρεψαν την καθημερινότητα τους σε βίο α-βίωτο». Παρακάλεσε δε τον κ. Διοικητή όπως μεταφέρει τις πολλές ευχαριστίες του προς όλους εκείνους που προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους για την συλλογή των δωροεπιταγών αυτών. Ήδη οι δωροεπιταγές  δίδονται σε οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα που αποδεδειγμένα χρήζουν άμεσης στήριξης και αρωγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: