Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας που βρίσκει ρυθμό. Επόμενο παιχνίδι στο Μάλεμε με τον Αιγινιακό.
Με το γκολ του Θέου στο 18' η ομάδα μας πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση.
Οι φάσεις του αγώνα
13’ Πολύ καλή στιγμή για τον Κισσαμικό. Κόρνερ του Μαρτίνεθ κεφαλιά του Μίλιτς διώχνει στη γραμμή ο Μπλέντι
18’ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Μαρτίνεθ στον Θέο, που απέφυγε τον Πρίφτη και σκόραρε. Ακολούθησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αφού οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί το ματς λόγω τραυματισμού του Τσιλούλη.
32’ Δοκάρι για την Αναγέννηση σε σέντρα-σουτ του Μπλέντι. 
42’ Φάουλ του Μπλέντι, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή, ο Ντιατά κάνει το δυνατό σουτ και η μπάλα από κόντρα σε συμπαίκτη του καταλήγει άουτ.
50’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φέτση και απομάκρυνση από την άμυνα ο Μπλέντι επιχείρησε το μακρινό σουτ και ο Λαζαρίδης μπλόκαρε εύκολα.
60’ Κάθετη πάσα του Μάντζη στον Θέο, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση και ο Πρίφτης έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.
89’ Ωραία πάσα του Μίλιτς στην πλάτη της άμυνας για τον Θέο, το πλασέ του οποίου αποκρούει ο Πρίφτης.
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)-Δόσκορης (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Μίσσας (ΕΠΣ Τρικάλων)
Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης (20’), Γκούμας (57’), Τσερκέζος (76’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ (90’ Αντωνιάδης), Θέος (82’ Κουρέλλας), Μάντζης (69’ Βλάχος), Μίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: