Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

....από την φιλαρμονική του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.
Η Φιλαρμονική βρέθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Κισάμου και έπαιξε τα κάλαντα στο Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη και σε άλλους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου (Αντιδήμαρχο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας κτλ).
Η Φιλαρμονική έφτασε στο Δημαρχείο Κισάμου στις 11 το πρωί, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης. Εν συνεχεία η Φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δίνοντας μοναδικό χρώμα, χριστουγεννιάτικο, στο Δημαρχείο, όπως αρμόζει αυτές τις ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: