Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑ

Δημοτικό συμβούλιο είχε χθες το βράδυ (το τελευταίο του χρόνου) αλλά δυστυχώς δεν το μάθαμε.... ή καλύτερα δεν μας έστειλαν την πρόσκληση, με αποτέλεσμα κάποιοι να ρωτάνε τι έγινε κι αν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός.
Ρώτησα αλλά δεν έμαθα πολλά, όπως όμως μου ανέφερε δημοτικός σύμβουλος τα κύρια σημεία του προϋπολογισμού είναι α) η αύξηση των τιμολογίων στην υδροάρδευση κατά 30%, β) τα ίσα έξοδα -έσοδα από την πρώτη χρονιά της εκμετάλλευσης των ομπρελών στα Φαλάσαρνα, κάπου στα 30.000Ε. αλλά και γ) την αύξηση στον προϋπολογισμό των εξόδων της υδροάρδευσης από 1.000.000 σε 1.400.000Ε. Κατά τα αλλά τις επόμενες μέρες θα διαβάσουμε τις 30 σελίδες του προϋπολογισμού για να δούμε τα υπόλοιπα. 
Βέβαια καλό είναι να δούμε και τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων (αν τοποθετήθηκαν) στην αύξηση του νερού.
(Εκεί στον Πλάτανο καλό είναι να μην ζητάτε λιμνοδεξαμενή γιατί άμα την φτιάξουν το νερό θα αξίζει όσο ένα βυτίο πετρέλαιο.)
Πάντως μιας και υπάρχει υπεύθυνος τύπου (καλό παιδί και άξιος ο Βασίλης) ας ενημερώνει όπως θα πρέπει για τα δημοτικά συμβούλια. Σε ένα δήμο όλα χρειάζονται από την παρουσίαση της Μιςς Κρήτης ως και το δημοτικό συμβούλιο (οι αντίπαλοι λένε ότι έγινε και με 11 άτομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: