Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Σήμερα έχουμε τα εγκαίνια του σπιτιού του Αγίου Βασίλη στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου νωρίς στις 5 το απόγευμα με προσκεκλημένους τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν μαζί του και να παραλάβει τα γράμματα τους.
Αύριο έχουμε στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα γλυκοκατάσταση με κεράσματα από τα ζαχαροπλαστεία της πόλης  Παπαδάκη και Σημαντηράκη και αργότερα παραμύθι για παιδιά.
Φυσικά στον ίδιο χώρο λειτουργούν και φουσκωτές τσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: