Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΛΟΥΣΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΡΙΚΑΡΙΟΥ

Κατ’ εφαρμογή της εγκυκλίου (υπ’ αριθ. ΑΠΕΗΛ/οικ.187934/15.12.2016 Εγκύκλιος (ΑΔΑ: 758653Π8-7ΨΩ) που αφορά την εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΑΠΕΗΛ/οικ.181851/09.08.2016 υπουργικής απόφασης: «Ανάρτηση Οριστικού Πίνακα με τον επιμερισμό των ποσών από
σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές Κοινότητες, για τα έτη 2010-2014,….».),  η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ανήρτησε τον πίνακα των αριθμών παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών στην ιστοσελίδα της, στο σύνδεσμο 
http://www.deddie.gr/el/upiresies/fwtovoltaika-kai-alles-ape/oikiakes-paroxes-twn-dimotikwntopikwn-koinotitwn-o
ΒΗΜΑΤΑ:
Οι κάτοικοι των Τοπικών Λουσακιών, Σηρικαρίου και Πλατάνου καλούνται να:
1) μπουν στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση
2) να πατήσουν την επιλογή "πατήστε εδώ" τέρμα κάτω δεξιά
3) στα τρία κενά πεδία που θα δουν στην επόμενη σελίδα σημειώνουν: Τον αριθμό παροχής (πεδίο στα αριστερά της οθόνης), τον Δήμο τους στο μεσαίο πεδίο (εν προκειμένω Δήμος Κισσάμου) και την Τοπική Κοινότητά τους στο δεξιό πεδίο (Πλατάνου, Λουσακιών ή Σηρικαρίου).
4) πατήσουν την επιλογή στο μπλε πεδίο "Αναζήτηση" και από κει θα ενημερωθούν αν είναι δικαιούχοι οικιακοί καταναλωτές. 
Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Πλατάνου, Λουσακιών και Σηρικαρίου ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφωνίας έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση (βάσει της Εγκυκλίου) στο Δήμο Κισάμου, έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.
Στη συνέχεια, έως τη 10.01.2017, οι Δήμοι οφείλουν να ενημερώσουν το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για τα αποτελέσματα της εξέτασης των ενστάσεων και για τυχόν αλλαγές που έχουν προκύψει.
Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., μετά τη λήξη της ανωτέρω διαδικασίας, αναρτά εκ νέου τον Τελικό πίνακα στην ιστοσελίδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: