Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Οι πρώτες τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες του δήμου Κισάμου άρχισαν να φτάνουν στην γραμματεία του Δήμου.  
Να θυμίσω ότι τόσο ο Δήμος Κισάμου όσο και η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές ομάδες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση, από μια και δυο φορές κάθε χρόνιο. 
Καλό είναι λοιπόν να βοηθήσουμε την προσπάθεια αυτή που θα ανακουφίσει πρόσκαιρα τις ευπαθείς ομάδες της γειτονιάς μας τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές.
Υπεύθυνος για την προσπάθεια αυτή από μεριά του Δήμου είναι ο αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης μαζί με την κοινωνικό λειτουργό του κατ' οίκον βοήθεια κα Γρηγοριαδη Κάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: