Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Αξιότιμε Υπουργέ
.. επειδή εδώ και ένα μήνα έχει αποχωρήσει το Βιτσέντζος Κορνάρος από την γραμμή των Κυθήρων για να αντικαταστήσει το Πρέβελη με αποτέλεσμα τα νησιά μας (Κύθηρα και Αντικύθηρα) να μην έχουν σύνδεση με Πειραιά και Κρήτη, που αποτελούν λιμένες μεγίστης σπουδαιότητας και οικονομικής σημασίας για τον τόπο μας.
...επιπλέον σας τονίζω οτι είναι άκρως απαραίτητο να εξεύρετε τρόπο σύνδεσης των νησιών μας με Πειραιά και Κρήτη κατά την διάρκεια των εορτών, έστω και με 2-3 δρομολόγια και μέχρι την επαναφορά στην γραμμή του Βιτσέντσο Κορνάρου. 
 Δήμαρχος Κυθήρων 
Ευστράτιος Χαρχαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: