Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Όλα είναι έτοιμα για το χριστουγεννιάτικο γεγονός στην Κίσαμο! Η "Νύχτα των Ευχών" θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να στείλουν τις ευχές τους, βοηθώντας παράλληλα άπορους συνανθρώπους μας, κρατώντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Με την ευχή ο καιρός να αποτελέσει "σύμμαχο", ο Δήμος Κισάμου και η ΚΕΔΗΚ περιμένει τους Κισαμίτες (και όχι μόνο) σε μια "μαγική βραδιά" που θα ξεκινήσει στις 21.00, στην Σκαλίδη.
Στην εκδήλωση θα υπάρξει και ιδιαίτερο "χρώμα"... Η φετινή Miss Κρήτη, Κατερίνα Πασαλάρη με καταγωγή από την Κίσαμο θα λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση και θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμο είπε...

Φυσικά και θα έχει ιδιαίτερο χρώμα... Λευκό από την ισχυρή κατά διαστήματα χαλαζόπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!