Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

*Στο Τσατσαρωνάκειο πολιτιστικό κεντρο στις 6.30 μ.μ μια εκδήλωση με τον συγγραφέα Βασίλη Τερζόπουλο αλλά και παραδοσιακά κάλαντα απο την χορωδία του ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.
*Στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου σας περιμένει ο Αι Βασίλης απο τις 5.00 μμ ως αργά το βράδυ, για τα γράμματα και τις ευχές σας. 
*Για τις μαμάδες στον ίδιο χώρο μια εκδήλωση "Πως να φτιάχνουν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια". Φυσικά και απόψε στον ίδιο χώρο, οι τσουλίθρες αλλά και τα γλυκά απο τα ζαχαροπλαστεία της πόλης τσάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: