Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΑ

Αριστερά του Κουτσουρέλη η Αργυρώ Ψωματάκη
"Έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής και κηδεύεται αύριο στο Καστέλλι η σύζυγος του αείμνηστου Κισαμίτη λαγουτιέρη, συνθέτη και στιχουργού Γιώργη Κουτσουρέλη.
Η Θεία Αργυρώ Κουτσουρέλη απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών και η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 το πρωί), όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία, ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Παρθενώνα.
Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: